donderdag 12 juni 2014

Straling, het nieuwe asbest?


Straling zou wel eens het nieuwe asbest kunnen zijn. De gevolgen worden pas jaren later duidelijk. Maar waar je asbest makkelijk kunt verwijderen, kun je niet meer om straling heen. “Al één op de drie mensen zijn straling belast, ook al hebben de meesten dat nog niet in de gaten”, aldus natuurgeneeskundig therapeut Hayo Bol, die zich al jaren bezig houdt met het fenomeen straling. De Wereldgezondheidsorganisatie stelde in mei 2011 dat mobiel bellen mogelijk kankerverwekkend is. Straling verstoort de cel communicatie en is ondermijnend voor je hele immuunsysteem. Ondanks voldoende mineralen en vitaminen, kan het de cel niet meer in. Er ontstaan relatieve tekorten. Dit uit zich in vage klachten zoals vermoeidheid, slecht slapen, hoofdpijn e.a. Klachten manifesteren zich op de zwakke plek van de mens. Je ziet dat mensen met klachten gerelateerd aan straling vaak vastlopen in de reguliere gezondheidszorg. Er is nog geen NHG protocol voor straling. Electrosmog kon nog wel eens de belangrijkste therapieblokkade zijn waar we tegenaan lopen.

Ook kinderen ondervinden veel hinder van straling. Op Franse scholen wordt hier veel aandacht aan besteed. Franse kinderen onder de veertien mogen geen mobieltjes meenemen naar school. Steeds meer scholen gaan in Nederland juist over op digitale schoolborden en draadloze netwerken. Natuurlijk kun je zelf al iets doen door in ieder geval op de slaapkamer zo min mogelijk elektrische apparaten te plaatsen. Een mobieltje onder je kussen moet ik je toch met klem afraden.

Gelukkig is er ook positief nieuws. Bioanalyticus Jim Wagenaar ontdekte een manier om een elektromagnetisch veld te transformeren naar een biologisch veld van lichaamsvriendelijke frequenties. Hij liet deze techniek zorgvuldig onderzoeken oa. door Prof. Ing. Robert Mayr, een van de pioniers op het gebied van meettechnieken voor straling. Deze Mayr werkt hard aan een officieel wetenschappelijk rapport. Ook Rene Jochems, onderzoeker in de land- en tuinbouw bekeek de ontdekking, hij deed onderzoek naar de effecten van straling op Buxus en Prunus. De geboorte van Floww international werd hiermee een feit. Onderzoeksbureau Soffos keek oa. naar de effectiviteit van Floww op hoofdpijn, slaapproblemen, vermoeidheid en concludeerde dat dit tot significante verbeteringen leidde. Volgens Drs. Walt van Praag, lid van de artsen vakgroep voor biofysische geneeskunde reageren mensen bijzonder goed op deze nieuwe techniek.

Oud studiegenoot Hayo Bol werkt al jaren met de Floww technieken en komt maandag 17 juni speciaal naar Raalte om te vertellen over zijn kennis en ervaringen. Meten is weten. Hij zal oa. vertellen over de speekseltest, welke een stralingsbelasting kan vaststellen.
De avond begint om 19.30 uur in taveerne Tivoli en is vrij toegankelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten